FAN CLUB

Še sama ne vem, kako se je vse skupaj začelo ampak zagotovo vem kje: v moji glavi. Jaz kot osebica s polno glavo norih, odštekanih, na kratko orto idej, sem dobila tudi to idejo o fan clubu. Na začetku mi ni nobeden verjel, da sem glede tega resna, mislili so, da je to le ena izmed mojih potegavščin projekta imenovanega: govorim in nič ne naredim. Sedaj pa poglejte na omrežje Facebook kakšno mojstvino sem ustvarila :) .

PODATKI:

Uradno ime: Jaka Piltaver a.k.a. BRZI (Fan Club)
Urednika: Sara Gregl (aktivna urednica) in Andraž Hribar (pasivni urednik)
Naša zvezda: Jaka Piltaver
Število oboževalcev: 148 (09.01.2010)

Predstavitev naše zvezde na kratko:

 

Jaka Piltaver, rojen 26. junij 1985 iz Krške vasi. Orientacist OK Brežice. Vroč kot ogenj, grešen kot čokolada, vsaka ga ima rada¦ ! Več informacij o njegovih dnevnih dogodivščinah na http://www.okb.si P.S.: Jaka, radi te imamo¦ !


Imeti »fan club« sploh ni težko, tudi jaz bi ga imela in bi bila s tem zvezda oz. nekaj posebnega. Pa zakaj bi ga imela? Saj sem lahko tudi brez tega nekaj posebnega. Ne potrebuješ veliko, da se ti porodi ideja o imetju fan cluba, temveč je problem v tem, kdo ti ga bo urejal in bo skrbel, da bodo tvoji oboževalci zmeraj na tekočem in bodo prvi vedeli vse o tebi. No, saj bi si ga lahko urejal tudi vsak sam, samo potem to več ne bi imelo smisla in ne bi bilo zanimivo.

Tako se je začela tudi moja obveznost. Iz same ideje o tem, kako bi postala »kul«, sem začela urejeti fan club. Ampak da boste vedeli, ne samo zato, da bi bila kul, temveč tudi zato, da bi se prikupila Jaki. Mislili boste, da sem mogoče malce hecna zaradi tega, ampak najstnica sem, ni mi pomoči :) . Zbirala sem slike od Jake od samih njegovih začetkov v orientaciji in tako vrgla 3 dni v nič, da sem vse to uredila po nazivih tekmovanj in letnicah. In kaj se je zgodilo na koncu? Po objavi dobim par klikov »všeč mi je« od oboževalcev in si tako narišem nasmešek na obraz ob dobrem delu. Besede hvala od same »zvezde« pa nisme nikoli dobila, niti za nobeno naslednjo objavo ne. Kaj šele pohvale, ali pa vsaj pristnega nasmeška, ki bi mi omehčal srce. Je res tako težko reči besedo »hvala« ali pa »super si naredila, res si se potrudila«? To bi rekel vsakdo, ki bi cenil to kar bi naredila zanj.

Včasih se sprašujem, če mi je to kar delam res še tako zabavno, kot mi je bilo včasih. Po objavi dobim komentarje od Jake, največkrat prek čveka na gmail-u ali pa kar Facebook-a, češ, da mi slovnica ne gre, zaradi pravopisnih napak in sklanjanja, pa še bi lahko naštevala. Lepo te prosim! Zavedaj se koliko časa jaz to delam, da zberem informacije, naredim osnutek v mislih in pretipkam vse. Pa naj ti bo jasno tudi to, da nimam spisov 5, ampak 3. Letos sem esej dobila celo 4- :) . In potem, ko ti takole odgovorim, mi rečeš, naj se ne razburjam. Pa kako se ne bi? Če pa ne ceniš nobenega mojega dela in se samo norce delaš iz mene in me podcenjuješ. Včaih se kar bojim spremeniti stanje na Facebooku v dosegljivo, ker se bojim napada, da zakaj nič ne pišem na fan club. Zavedaj se, da imamo eni visoke cilje v šoli in da si želim biti odlična. Poleg tega pa treniram še atletiko in nimam veliko časa, da bi delala domače naloge, se učila in urejala fan club, čeprav za slednje še pohvale ne dobim.

Želela sem napisati kaj čutim, kako težko je biti urednica, čeprav zgleda, da mi je super duper. Želim si samo to, da bi mi Jaka bil malo bolj hvaležen, ker mu širim slavo in mu delam promocijo ter oboževalce poskušam redno obveščati o tem, kaj se dogaja z njim. Samo besedo hvala si želim, ampak ne preko maila, temveč na občnem zboru. Naj nekdo opazi, da je to moje delo, moj trud, moj čas, moje prostovoljstvo ter moja dobrota.

Prosim, ne samo kritizirati, temveč bodi raje zadovoljen s tem kar imaš. Resnici na ljubo, eni še tega nimajo!

P.S.: Fan club bo zaživel in zažarel v malce drugačni luči :) , zato se pripravite na eksplozijo presenečenj :) !

Vaša ena in edina brez dlake na jeziku :) !

Sara

 

< NAZAJ <<NASLOVNA